Lena

Sirrewius

Efter 24 säsonger med Katrineholmsrevyn så firade hon sitt 25-års jubileum på revyscenen i Eskilstuna med en hejdundrande SUCCÉ som debutant i Eskilstunarevyn. Med nästan 50 år på olika scener är den humoristiska teaterräven från Katrineholm tveklöst ensemblens Grand Lady. Gör i år sin tredje produktion i Eskilstunarevyn.

Anders

Stark

En väldigt begåvad och rutinerad artist från Västerås med rötter i såväl krogshow, teater, fars som revy. Anders är en improvisationens mästare som begåvats med en stark sångröst och en unik timing. Han har regisserat de senaste årens succéföreställningar och årets show är inget undantag. Anders har tilldelats flera priser för sina insatser som både aktör och regissör.

Mathilde

Stavehaug

Trots sin unga ålder har Mathilde en gedigen bakgrund i underhållningsbranschen som sångerska, skådespelerska, musikalartist och konferencier. 20 år gammal tog hon 2017 över Eskilstunarevyn och är numera både VD och producent. En mycket flitigt anlitad sångerska med bred repertoar. I bagaget har hon flera sångstipendier och andra utmärkelser som GULD i Revy-SM och ett Parnevik-stipendium.

Adam

Bromeé

Inledde sin teaterkarriär i Nyköping innan han via spexarstaden Uppsala landade i Västerås. En allkonstnär med titlar som skådespelare, manusförfattare, musiker och sjukhusclown på visitkortet. En komisk talang som i somras gjorde debut i Eskilstunarevyn och som ni har glädjen att även ser i årets nyårsrevy!

Kajsa

Andersson-Berg

En mångsidig musikalartist med rötterna i Norrköping. Kajsa har jobbat med det mesta inom showbusiness, allt ifrån musik och skådespeleri till koreografi. Hon har jobbat på olika scener runtom i Sverige och nu gör hon äntligen premiär på Eskilstuna Teater. En mångsidig talang som i år gör debut i Eskilstunarevyn.

Åke

Sandén

På det långa CV:t finns allt ifrån barnteater  till fars och musikal. Åke är en riktig glädjespridare inte bara på och bakom scen, utan också som sjukhusclown. Hjärtligt välkommen säger vi till rutinerade Åke som i år gör debut i Eskilstunarevyn.

Eskilstunarevyn är Svealands största nyårsrevy med ca 6500 besökare varje år. Eskilstunarevyns humorshower innehåller givetvis en mycket stor portion humor, och publiken får skratta åt hejdlösa drifter med aktuella ämnen. Det finns rikligt med musik i showerna, med vitt skilda genres, allt från ösig rock till vackra visor, med allt däremellan. Träffande monologer och sketcher finns det gott om – många skratt utlovas! En liten del av innehållet har i regel en lokal anknytning, men merparten är ändå icke-lokalt material.

Till Eskilstunarevyn kommer du för att bli road och underhållen, och få några timmars skön avkoppling. Det är en hög kvalitet, vilket våra olika utmärkelser genom åren vittnar om. Besök oss med din familj, dina vänner eller varför inte dina kunder eller anställda.

Boka dina biljetter idag till Svealands största nyårsrevy – Eskilstunarevyn!

Utmärkelser

2018 SM-GULD

Bästa dans- och rytmnummer, ”Obalans”, koreografi av Sofia Blomquist. Priset delades ut av LIS (Lokalrevyer i Sverige).

2016 PARNEVIK-STIPENDIET
TILL ANNIE RYDENSJÖ

Annie fick priset för sin fantastiska sångförmåga och komiska timing. Priset delas ut av Bosse Parnevik och hans stiftelse.

2015 PARNEVIK-STIPENDIET
TILL MATHILDE STAVEHAUG

Tack vare hög kvalitet och stor bredd utdelades Bosse Parnevik-stipendiet 2015 till Mathilde Stavehaug. Mathilde kommer att använda stipendiepengarna, 20 000 kr, till fortsatta studier i artisteri vid SMI i Stockholm.

2013 VINNARE I REVY-SM

Vinnare av 2013 års ”Karl Gerhard-hatten” för ett nummer i satirens tecken i Karl Gerhards anda.
Texförfattare är Staffan Bjerstedt.

2011 SM-GULD

Bästa sång- och musiknummer, ”Julbocken” av Claes Eriksson. Priset delas ut av LIS (Lokalrevyer i Sverige).

2005 VINNARE I REVY-SM

Bästa radiomässiga nummer, ”Ohlson i mitt hjärta” av Staffan Bjerstedt. Priset delas ut av Sveriges Radio till det i Revy-SM tävlande numret som gör sig bäst i radion.

2004 ESKILSSTATYETTEN

Årets kulturambassadörer i Eskilstuna. Delas ut av Eskilsstiftelsen.

2004 ESKILS-STATYETTEN

Årets kulturambassadörer i Eskilstuna. Delas ut av Eskilsstiftelsen.

1997 PARNEVIK-STIPENDIET
TILL ANDREAS ZETTERBERG

Andreas fick priset för förtjänstfulla insatser inom svensk revykonst. Priset delas ut av Bosse Parnevik och hans stiftelse.

SAMARBETSPARTNERS

Vill du också bli samarbetspartner med Eskilstunarevyn?
Vi samarbetar med flera företag och organisationer runt om i Eskilstuna.
Bli partner du med!